Menu

Startery

  • Rosół z lanymi kluskami 14
  • Zupa krem z dyni z orzechami włoskimi 18
  • Zupa ogórkowa z ziemniakami i koperkiem 16
  • Biały krem z pasternaka z oliwą smakową 14

Dania główne

  • Polędwica wołowa z puree ziemniaczanym, pieczonymi marchewkami i sosem borowikowym 59
  • Filet z łososia z pieczonymi warzywami i ziołowym masłem 45
  • Kaczka pieczona z sosem porzeczkowym, jabłkami i ziemniakami 49
  • Kotlet schabowy z ziemniakami i mizerią 29
  • Kaszotto z grzybami i parmezanem 35
  • Pierogi ukraińskie z boczkiem i cebulą 24
  • Pierogi z mięsem z sosem pieczeniowym 26
  • Pierogi z kapustą i grzybami 20
  • Pierogi z kaszą, serem blue i boczkiem 26

Dessert

  • Sernik na zimno z owocami sezonowymi 16
  • Ciasto dnia 12
  • mini Torcik 16
  • Deser czekoladowy z owocami i miętą 25
  • Lava cake 16

Drinks

  • Mojito 18
  • Pina Colada 20
  • Margarita 22
  • Rozkosz barmana 24
Scroll to Top