Menu
Startery

- Carpaccio z polędwicy wołowej z rukolą i parmezanem 29
- Sałatka z grilowanym kurczakiem, pomidorami i serem feta 23
- Krewetki w occie balsamicznym z czerwoną cebulą i pomidorkami koktajlowymi 32
- Pieczone karczochy z balsamicznym sosem vinegrette 25
- Rosół z lanymi kluskami 14
- Zupa krem z dyni z orzechami włoskimi 18
- Zupa ogórkowa z ziemniakami i koperkiem 16
- Biały krem z pasternaka z oliwą smakową 14
Dania główne

- Polędwica wołowa z puree ziemniaczanym, pieczonymi marchewkami i sosem borowikowym 59
- Filet z łososia z pieczonymi warzywami i ziołowym masłem 45
- Kaczka pieczona z sosem porzeczkowym, jabłkami i ziemniakami 49
- Kotlet schabowy z ziemniakami i mizerią 29
- Kaszotto z grzybami i parmezanem 35
- Pierogi ukraińskie z boczkiem i cebulą 24
- Pierogi z mięsem z sosem pieczeniowym 26
- Pierogi z kapustą i grzybami 20
- Pierogi z kaszą, serem blue i boczkiem 26
Dessert

- Sernik na zimno z owocami sezonowymi 16
- Ciasto dnia 12
- mini Torcik 16
- Deser czekoladowy z owocami i miętą 25
- Lava cake 16
Drinks

- Mojito 18
- Pina Colada 20
- Margarita 22
- Rozkosz barmana 24